Съпругата на Владимир Живков – Валентина, от няколко месеца насам е

...
Съпругата на Владимир Живков – Валентина, от няколко месеца насам е
Коментари Харесай

Вдовицата на Владимир Живков тръгна с мексиканец

Съпругата на Владимир Живков – Валентина, от няколко месеца насам е извънредно близка със състоятелен мексиканец. Богаташът Карлос Арелано от дълго време живее в София и в последно време споделя компанията на вдовицата на сина на Тато, написа " Ретро ". Двамата обикалят елитните заведения и заведения за хранене в столицата и непрестанно споделят фотоси от приятните си вечеринки.

През този юли се навърши тъкмо година от гибелта на Владимир. Той умря след дълго боледуване на 69-годишна възраст , а по-младата му брачна половинка явно е съумяла да продължи напред живота си. С наследството, което снахата на Живков закупи след кончината на брачна половинка си, тя не стопира да пътешества до близки и далечни дестинации.

От първите летни дни Валентина непрестанно плажува из гръцките курорти и впечатлява приятелите си в обществените мрежи с атрактивни снимки по бански.

Тя запълва времето си и с уроци по йога. От години практикува като преподавател и води курсове в студио на столичен бул.. Все по този начин населява и именитата му наследствена къща на влиятелната ул. " Секвоя “ в квартал " Бояна “, като към този момент не е показала мераци да пуска скъпия парцел за обмен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР